Actueel

We hebben deze webshop opgericht tijdens de lockdowns. Toen was het onze enige manier om nog iets te kunnen verkopen. We zijn echter een echte stenen winkel waar je heerlijk kunt snuffelen, passen en advies kunt krijgen. We gaan de webshop nu gebruiken als 'etalage' -met een beperkt aantal producten- waardoor je een beeld kunt krijgen van wat we verkopen. Je kan ons altijd bellen over iets, we sturen het dan met liefde op.

We ontvangen jullie graag in onze mooie en gezellige winkel in onze super gezellige hanzestad Zwolle!

 

Vintage actie:

U kunt bij ons uw eerder gekochte kledingstuk -van 1 van onze gevoerde merken- welke u niet meer draagt en nog modieus, heel en draagbaar is, inleveren. Het bedrag wat u er van ons voor krijgt kunt u direct omzetten in korting op een nieuw te kopen kledingstuk (geen sale item). Wij hangen het kledingstuk weer te koop in de winkel voor het dubbele wat u er voor krijgt. Zo verzamelen we een leuk rekje met 2e hands betaalbare mode bestaande uit onze merken. U heeft er direct wat aan en de mooie kleding blijft niet ongebruikt in de kast liggen.

 

We zijn van dinsdag t/m zaterdag open van 10.00-17.30 uur. Op maandag van 13.00-17.30 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur.


Verzenden en retourneren
Verzenden boven de €50,- gratis. 

De kleding en/of items besteld in de SALE kan niet meer geretourneerd worden

Het is altijd mogelijk om ons te bellen in de stenen winkel voor meer info over wat u zoekt (038-4265033). De mail lezen wij regelmatig. Graag helpen wij u verder waar het kan. 

© 2020 - 2024 Villa Mooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel