Actueel

 

Update 09/10

De nieuwe wintercollecties lopen gestaag binnen.

Lekker veel tops en vestjes in de meest prachtige winterkleuren van Zilch mogen uitpakken. Van zowel Zilch als King Louie hebben wij een mooi denim pak in de collectie.

We hebben al heel veel King Louie binnen. Prachtige combi's met de nieuwe winterkleur aubergine. Natuurlijk ontbreekt de longdress en het broekpak niet in het nieuwe winterbeeld. Naast de mooie jurken en rokken zijn de broek en de pantalon met colbert items die meer om aandacht vragen in het totale plaatje. Daar verwachten we deze winter meer van te kunnen aanbieden. Froy&dind hebben we ook al weer deels binnen. Zij vullen de Villa o.a. weer met hun nostalgische velours sweaters. Danefae voorzag ons al weer met haar nieuwste hele-jaar-door-jas Jane softshell en met de nieuwe comfortabele lichtgewicht winterjassen en met een paar van hun typisch scandinavische ( eenvoud, comfort en toch met elegance) items. Ook hebben we weer prachtige vrouwelijke (grotendeels A-lijn) jurken van het zweedse merk Cissi och Selma. Voor de winter hebben we de nieuwe basics van Occure binnen; fijne leggings en shirts.

En dan zijn we inmiddels ook nog VERHUISD! naar een mooi en sfeervol pand even verderop in de Sassenstraat. Van nummer 56 naar 66. 

Het is even wennen maar we hebben alle kleding nu mooier en evenwichtiger hangen. 4 Funky Flavours is inmiddels ook binnen en we hebben ook prachtige winterse wollen truien van het nieuwe merk Organisation.  Daarnaast richten we ons meer op kraamkadootjes, spelletjes&puzzels&knutselspullen (Haba en Djeco), knuffels (Happy Horse en Jellycat), kinderboeken, Rice keukenspul en bekers&trommels en meer wat we aan origineel speelgoed tegen komen.

Het is fijn dat we al wel weer veel hebben hangen want het is voor de producenten niet makkelijk om -zoals normaal- op tijd hun spullen te leveren. We zijn dan ook dankbaar dat we al veel kunnen aanbieden; het is niet vanzelfsprekend.

We gaan aan de slag om de nieuwe collectie ook weer in de webshop te krijgen maar dat neemt nog even wat tijd en mankracht in beslag (wat we in deze crisistijd met een strakker beleid moeten in zetten om ons hoofd boven water te houden). Geef ons een paar weekjes en dan staat alles er weer mooi in.

Speciaal voor alle Zwollenaren worden onze bestellingen gratis bezorgd vanaf €25,- en in de rest van Nl verzenden we boven de €50,- gratis . 

We zijn open van dinsdag t/m zaterdag van 10.00-17.30 uur, op donderdag van 10.00-21.00 uur en op zondag van 13.00 - 17.00 uur.

Dus op de DONDERDAGAVOND zijn we ook weer open!

© 2020 Villa Mooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel