Actueel

 

Deze winter voeren we de volgende merken : King Louie Seasalt, Zilch , Cloud 9Froy&Dind , 4FunkyFlavours  en Surkana.

Omdat het weer fijn druk is in de winkel hebben we weer nauwelijks tijd voor de webshop en weinig komt er nu in terecht dus het loont zeker om gezellig bij ons langs te komen, de Villa hangt vol met de mooiste kleuren en prints, heerlijke velours en ribstoffen, veel zachte&warme winter truien en naast de vertrouwde jurken en rokken veel keuze in jumpsuits, pants en colberts.

We zijn van dinsdag t/m zaterdag weer open van 10.00-17.30 uur. Op maandag van 13.00-17.30 uur en op zondag van 13.00-17.00 uur.


Verzenden en retourneren
Verzenden boven de €50,- gratis. 

De kleding en/of items besteld in de SALE kan niet meer geretourneerd worden

Verhuisd
We zijn verhuisd van Sassenstraat 56 naar nummer 66. We zitten in een iets kleiner maar knus&sfeervol pand recht tegenover de mooie lunchroom Anne&Max. We hebben onze kledingcollecties mee genomen en ook het leukste en beste speelgoed. We hadden al veel originele kraamkadootjes en blijven ons daar op toeleggen. Ook de spelletjes van Haba en 999games en knutselspullen van Djeco hebben hun plek alweer ingenomen. Daarnaast de leukste prentenboeken, kaarten, rugtasjes, drink&eet gerei en meer...

In deze webshop bieden wij u een wisselend deel van onze collectie aan. Wegens de maatregelen die ons ook hard hebben geraakt hebben we deze webshop opgezet. Al naar gelang de tijd die we vrij kunnen maken, en de hoeveelheid van de collectie die nieuw binnen komt, is de webshop meer of minder up-to-date. Het is ook altijd mogelijk om ons te bellen in de stenen winkel voor meer info over wat u zoekt (038-4265033). De mail lezen wij regelmatig. Graag helpen wij u verder waar het kan. 

© 2020 - 2022 Villa Mooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel