Actueel

WINTER SALE !

40% op de meeste kleding van de winter kleding collectie 

60% op enkele items op de extra SALE pagina 

20%/30% op enkele basics

We gaan met nog veel modellen en veel keuze in de maten de sale in. Dus veel plezier met snuffelen in onze webshop.

En kijk ook nog even bij onze allerlaatste winter- en zomer Clumpy's. Deze laatste exemplaren gaan nu met 30% korting de deur uit.

Wij bezorgen zelf in Zwolle. Uw pakketje wordt dus zeker op tijd bezorgd!
Die zekerheid hebt u bij de 'grote jongens' absoluut niet dezer dagen. 

Bovendien pakken wij uw kadootjes prachtig voor u in als u dat aangeeft.
In kerst-, verjaardags- of zomaar stijl.


Nieuwe regelgeving:
Dinsdag, woensdag en donderdag loket-verkoop aan de deur van 11.00-16.00 uur. U kunt ook bellen of appen voor een privé afspraak. Tel winkel 038 4265033 (bereikbaar op genoemde tijden) Mobiel 06 14933642 (alleen appen). Face-time rondleiding in de Villa is ook mogelijk.


Verzenden en retourneren
Speciaal voor alle Zwollenaren worden onze bestellingen gratis bezorgd vanaf €25,- en in de rest van Nl verzenden we boven de €50,- gratis . 

De kleding besteld in de sale mag zeker retour (behalve de 60% sale). Echter om nog te kunnen overleven in deze crisis moeten we heel hard op de kleintjes letten. Tijdelijk vragen we dan ook om de oorspronkelijke verzendkosten die wij maken (als die aan de orde zijn) bij retourneren samen te delen. U krijgt uw aankoopbedrag retour minus de helft van de verzendkosten die wij gemaakt hebben. Het is erop of eronder voor ons ten tijde van deze harde maatregelen. We hopen dat u zo 'investeert' in het kunnen blijven winkelen in de unieke steden winkels.

Verhuisd
We zijn verhuisd van Sassenstraat 56 naar nummer 66. We zitten in een iets kleiner maar knus&sfeervol pand recht tegenover de mooie lunchroom Anne&Max. We hebben onze kledingcollecties mee genomen en ook het leukste en goed lopende speelgoed. We hadden al veel originele kraamkadootjes en blijven ons daar op toeleggen. Ook de spelletjes van Haba en 999games en knutselspullen van Djeco hebben hun plek alweer ingenomen. Daarnaast de leukste prentenboeken, kaarten, rugtasjes, drink&eet gerei en meer...

In deze webshop bieden wij u een wisselend en -voorlopig nog klein- deel van onze collectie aan. Wegens de crisis die ons ook hard bleef raken konden we nog niet genoeg tijd vrijmaken om deze webshop helemaal uit te bouwen en up-to-date houden. Daar gaan we ons deze weken weer op toeleggen natuurlijk. Het is ook altijd mogelijk om ons te bellen in de stenen winkel voor meer info over wat u zoekt (038-4265033). Graag helpen wij u verder waar het kan. 

© 2020 - 2021 Villa Mooi | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel